Voor wie is 1Vermogensbeheer

U beschikt over een vrij belegbaar vermogen van minimaal €250.000 en wilt dat dit vakkundig beheerd wordt. U wilt geen zorg hebben over uw vermogen, maar weten dat het in stand blijft en groeit. Maak dan gebruik van de expertise van 1Vermogensbeheheer. Inmiddels mogen we werken voor een kleine 200 vermogende particulieren, ondernemers, families, stichtingen en kerkgenootschappen in België en Nederland. Dat geeft hen rust en de ruimte om te focussen op hetgeen waar ze echt tijd aan willen besteden. Zoals u een vakman inhuurt voor een verbouwing of tuinaanleg, zo maken zij reeds gebruik van de diensten die 1Vermogensbeheer biedt om vermogen te laten renderen.

Dat is ons vak.
"Dankzij 1Vermogensbeheer heb ik eindelijk financiële rust gevonden. Ik hoef me geen zorgen meer te maken over mijn geld, nu ik weet dat het in goede handen is en geleidelijk groeit."
  • Particulieren

    In de privésfeer werken wij voor vermogende particulieren en beheerders. Hebt u spaargeld, een erfenis ontvangen of uw huis verkocht? Dan bieden wij een alternatief voor de spaarrekening.

  • Ondernemers

    Veel van onze klanten hebben een onderneming zoals een BV of zij hebben hun bedrijf verkocht. Voor ondernemers heeft 1Vermogensbeheer specifieke beleggingsmogelijkheden.

  • Stichtingen en kerkelijke instellingen

    1Vermogensbeheer werkt ook voor stichtingen en kerkelijke instellingen. We helpen u graag uw doelen te verwezenlijken.

Bekijk de video:

Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken

Doe de profielscan en ontvang uw persoonlijke beleggingsplan.


Responsive image
1Vermogensbeheer©

Nieuwe 's-Gravelandseweg 27

1405 HK Bussum

035-740 0250
info@1vermogensbeheer.be
dienstverleningsdocumenten· brochure · privacyregelement