Aan de slag

Wanneer u kiest voor 1Vermogensbeheer dan stellen we een portefeuille samen die aansluit op uw wensen, doelen en situatie. Voordat we daadwerkelijk voor u aan de slag gaan, doorlopen we gezamenlijk eerst het administratieve luik waarbij we niet alleen wettelijke en financiële aspecten bespreken, maar zeker ook stilstaan bij het risicobeheer. Het uitgangspunt is namelijk vermogensbehoud, met als doel uw vermogen te laten groeien. Vanzelfsprekend doen wij het meeste werk, maar uw inbreng is noodzakelijk.

Vier stappen naar 1vermogensbeheer

 • 1

  Profielscan: inventarisatie vermogenspositie, doelen en risicoacceptatie

 • 2

  Beheerafspraken en beleggingsplan

 • 3

  Openen beleggingsrekening

 • 4

  Aan de slag!

Bekijk de video:

Succesvol beleggen begint met een duidelijk en realistisch plan.
 • We creëren inzicht en overzicht in uw inkomens- en vermogenssituatie en brengen uw wensen en financiële doelstellingen in kaart. Indien gewenst werken we hierbij samen met een financieel planner, accountant of fiscalist. Vervolgens toetsen we de haalbaarheid van uw doelstellingen en bepalen we gezamenlijk uw beleggingsplan met een vermogensverdeling waarmee uw doelstellingen het beste gerealiseerd kunnen worden.

 • Op basis van uw persoonlijk beleggingsplan gaan wij vervolgens voor u aan de slag. Aan de hand van economische ontwikkelingen hanteren we doorlopend een weloverwogen balans tussen de verschillende beleggingsmogelijkheden. Dit noemen we de asset allocatie.

 • Hierna volgt de gedetailleerde invulling van uw beleggingsportefeuille. Die bouwen we geleidelijk op. Dankzij diepe sector- en bedrijfskennis van onze experts brengen we accenten aan die het verschil maken. Dat levert u optimale rendementen en dat is het onderscheidend vermogen van 1Vermogensbeheer.

Responsive image
Tripartiete overeenkomst

1Vermogensbeheer werkt samen met de grootste beleggingsbanken van de Benelux. Zij voeren onze orders uit en handelen ze administratief af. In overleg met u bieden we keuze uit BinckBank en KBC Securities. Zij zijn de bewaarders van uw vermogen, terwijl wij het beleggingsbeleid voor u uitvoeren en uw contactpersoon zijn.

 • U opent een 1Vermogensbeheerrekening op uw naam bij de depotbank.

 • 1Vermogensbeheer heeft toegang tot uw beleggingsrekening.

 • 1Vermogensbeheer beheert uw vermogen conform het met u overeengekomen beleggingsplan.

Tarieven

1Vermogensbeheer hanteert scherpe tarieven. Ze zijn gebaseerd op een vast percentage over het vermogen dat u ons toevertrouwt en een percentage over de geleverde prestaties in geval van het ‘Flex tarief’. Dankzij goede akkoorden worden transacties aan zeer lage kost uitgevoerd, desgewenst met een vast jaartarief.

Beheerd vermogen All-in Flex*
Tot €1.000.000 1,35% 1% + 10%
€1.000.000 tot €2.500.000 1,20% 0,9% + 9%
€2.500.000 tot €5.000.000 1,00% 0,75% + 7,5%
Vanaf €5.000.000 In overleg In overleg
*De prestatievergoeding wordt berekend over de vermogensgroei in een kalenderjaar. In geval van negatief rendement in een volledig kalenderjaar geldt een korting van 25% over de vaste beheervergoeding in het opvolgende kalenderjaar.
*De tarieven zijn exclusief eventuele indirecte productkosten van beleggingsfondsen, ETF's of certificaten
Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken

Doe de profielscan en ontvang uw persoonlijke beleggingsplan.


Responsive image
1Vermogensbeheer©

Nieuwe 's-Gravelandseweg 27

1405 HK Bussum

035-740 0250
info@1vermogensbeheer.be
dienstverleningsdocumenten· brochure · privacyregelement